Politika privatnosti

Aluvision 011

Politika privatnosti

OPŠTE ODREDBE

Kompanija Aluvision 011 doo štiti privatnost korisnika, pa Vas molimo da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti, kako bi na pravi način razumeli koje podatke prikupljamo I na koji način ih štitimo. Podaci se prikupljaju prilikom korišćenja sajta https://aluvision.rs/.

 

PRIHVATANJE POLITIKE PRIVATNOSTI

Korišćenjem našeg web sajta prihvatate našu politiku privatnosti I samim tim se saglašavate da podatke koje ostavite na sajtu možemo koristiti u skladu sa politikom privatnosti.

Ukoliko u međuvremenu dođe do promene u politici privatnosti, o tome ćete biti obavešteni na ovom sajtu, pa sa svakim sledećim ostavljanjem podataka znači da ste saglasni I sa eventualnim promenama u politici privatnosti.

Napominjemo da je korišćenje sajta besplatno I da sajt možete koristiti (pregledati)  bez ostavljanja ličnih podataka.

KORIŠĆENJE LIČNIH PODATAKA

Postoje dve vrste podataka koje prikupljamo od vas:

  1. Podaci koje Vam tražimo, kako bi Vam pružili određenu uslugu(kontakt podaci-ime,prezime,broj telefona/adresa elektronske pošte);
  2. Podaci koje nam dobrovoljno dostavite (u zavisnosti od usluge koju putem kontakt forme zahtevate); ove podatke ne morate dostavljati, ukoliko smatrate da nije potrebno.

Aluvision 011 doo se obavezuje da podatke prikupljene na navedeni način neće prodavati, pokazivati, davati ni iznajmljivati trećim licima niti zloupotrebiti na bilo kakav način.

SIGURNOST PRIKUPLJENIH PODATAKA

Aluvision 011 doo garantuje bezbednost prikupljenih podataka, za koje se obavezuje da će ih koristiti samo za svrhu za koju se prikupljaju, u skladu sa ovlašćenjima posetilaca sajta I u slučajevima koje predviđaju važeći propisi I zakoni.

Pravno odricanje od odgovornosti

Postoji u slučajevima kada treba da se ispoštuju zakonski propisi, u slučaju zaštite prava, imovine, lične bezbednosti ove kompanije,  njegovih korisnika I javnosti.

Linkovi kao ostalim sajtovima

Na ovom sajtu se nalaze linkovi ka drugim sajtovima. Aluvision 011 doo nije odgovoran za politiku privatnosti ili sadržaje drugih sajtova.

Društvene mreže

Na našem zvaničnom profilu društvene mreže  Linkedin možete dobite sve relevantne informacije o našim proizvodima I uslugama.